¤ SKARA SOMMARLAND ¤

                                                                Hello Everybody!

Jag har inte haft tid att skriva så Mycket på sista tiden! Har haft så mycket för mig!
Sorry..
 FÖRR IGÅR:    Vår klass van en Simtävling som heter Bästa fyran! Vi VANN ÖVER ALLA I STOCKHOLM! Och kom 2:a i Sverige, Tror jag! Som pris fick vi Pengar till skolan, Och även en resa till Skara Sommarland. Vi åkte dit i Förr igår! Allt var gratis, Utom Chokladhjulen, och Godis osv. ! Det var verkligen kul !

IGÅR:  Vi fick ledigt från Uppropet i Skolan, för att vi tog det i Bussen istället, På väg upp till Skara!  Eftersom vi kom hem klockan 22.30 , Så sov jag till 8, för att då kom Pappa och lämnade Buster (HUND) , Gick och la mig igen! Vaknade typ 10 sedan.. Klockan halv 12, Gick jag ut på promenad med Buster, Åt lunch och sedan klockan 3 hämtade mamma mig!
IDAG: FÖRSTA DAGEN I SKOLAN! SKIT KUL::

BRÖLLOP / LANDET <3

HEJ IGEN! Jag är just nu på Landet, Igen 8D

Vi bor Precis bredvid Sjön, Och det är 22 grader i Vattnet ! Kanske ska bada kanske ? 8D

Det är Mycket Varmt här! Jag provade en Ny God Glass idag! Den var God! Det var med Choklad & Bär i Typ! Svårt att Förklara! 8D


Förra veckan
 var jag på Bröllop i Kalmar! TORBJÖRN & LOTTA Gifte sig! Sånt vackert par! Tiffany ( Syster ) Sjöng, som vanligt! :D Hon var jätte duktig. Bröllopsfesten var JÄTTE ROLIG! MATEN VAR OCKSÅ JÄTTE GOD!

GRATTIS LOTTA & TORBJÖRN!

Skriver mer sen.. PUSS PÅ ER SÖWTNOWSAR! <3 Imorgon kommer troligtvis bilder!
 


INGEN DATA ! *__*

Hej Allihopa! Jag har vart på landet denna vecka! När vi kom fram , Packade vi upp allting! Vi har åkt båt, Och lagt nät! Vi fick fem STORA fiskar! Det var två Aborrar, Och tre Sikar! Vi var fem Personer som skulle äta det, Men vi orkade inte äta upp allt, Blev för mycket 8D

Jag har inte hunnit Uppdatera, Då Internet inte funka där! Dålig Mottagning *_* 

Vi åkte till Åland med SILJA LINE! I Tax Free köpte jag en Ny Mascara, Och Godis ^-^ Det var jätte Roligt! Vi åkte bara Fram & Tillbaka = 6 timmar på Båten! Men.. Båten gick redan klockan nio, Och vi fick åka 06:40 för att hinna med! Skojja inte om att jag var trött !"

IDAG :  Vi ska åka till Stan! Min Gammel Farmor fyller typ 90år! Kommer väl hem vid sex, Nån gång! ;)

Skriver mer ikväll om jag Hinner! PUSS PÅ ER SÖTNOSAR! 8)
Vackra Blomma 8D


RSS 2.0