Tipsar om olika Appar! :)

Hehe såg nyss när jag skulle ladda upp bilden att det kanske är dags att uppdatera mina spel (App store) ?

Ilafall, jag tänkte berätta lite kort om några utav mina appar som ni ser på bilden :3
Detta är då såkallade "första sidan" eller "huvudsidan" (om man också vill kalla det så) på min iPhone 4.
Everlight Free - Gratis - Denna app är som en lampa kan man säga. Med hjälp utav min blixtfunktion så blir det till en lampa istället. Den är jättestark så man ser mycket bra, och det är inga krångligheter att sätta på 'lyset' heller.

Tap Zoo - Gratis - Man kan säga att det är liknande som FarmVille. Man har sin egna lilla Ö och sköter om djur. Med hjälp utav låtsaspengar som man tjänar på sina djur, så kan man då köpa olika "resturanger" eller så med mat/dricka så djuren får mat. Du köper även mark och dekorerar som du vill ha ditt eget Zoo. Verkligen superkul, men kan ibland vara lite beroendeframkallande :3
Filter Mania - Gratis -Snabbt och enkelt bildredigeringsprogram. Liknar lite som Instagram fast att man aldrig lägger upp några bilder i något nätverk, utan bilden sparas direkt till dina foton.

Spotify - Appen är gratis - Alla vet ju vad Spotify är, och jag har mest användning för det när jag går ut med hunden och åker flera timmar med bil.. till exempel till landet. Spotify är ju mycket lättare än att man ska hålla på o ladda ner musik till datorn för att sen föra över till mobilen? Helt meningslöst tycker jag..
WhatsApp - 7kr - Är nästan som när man skickar sms som vanligt, fast att detta är gratis! :D Dock kan man bara smsa med dom som har iPhone.


Facebook - Gratis - Vem har inte Facebook i mobilen? ;)
Sedan några bra/roliga appar som inte finns med på bilden..

Viber - Gratis -Detta är liknande som WhatApp som jag nämnde tidigare, bara att man RINGER GRATIS. Dock är dte bara för dom som har iPhone, Android eller Nokia.

Nuts - Gratis -Ett spel som kan vara lite förvirrande! Du är en ekorre som ska upp bland träden och samla liv och mynt. Men se upp för grenarna och taggarna! Du styr med hjälp av telefonen..

Slowmo - 7kr - Vill du göra roliga videor? Då är detta appen för dig. För sju kronor kan du göra dina videor långsamma eller supersnabba (det finns olika nivåer man får dra och välja). När man tar mellansnabbt låter rösterna jätte roligt, lite som i Alvin och Gänget :)

Sleep Talk - 7kr - Pratar du i sömnen eller snarkar? Eller inte vet men vill ta reda på det? Med denna app ställer du in timer och sedan efter ett visst antal minuter/timmar börjar den spela in. Dock spelar den bara in när det kommer något ljud. Om du också har ställt på alarm så slutar den att spela in när alarmet ringer, vilket är en stor fördel för dig som ofta glömmer eller är extremt morgontrött.

iMajiCam - Gratis - Är ett kamera och videoprogram för dom som vill göra sina bilder och videor lite roligare. Du kan till exempel filma i rosa, regnbågsfärg, svartvitt, sepia eller se jättekonstig ut. Lite som folk oftast har i sina webcams. Gratis är den också! :)

Solitaire - Gratis - Solitaire är ju precis som Harpan. Roligt spel för dig som inte har något att göra eller bara känner dig lite spelsugen?

Instagram -Gratis - Med Instagram kan du snabbt och enkelt redigera dina bilder, och sedan publicerar du dom i ett såkallat nätverk. Det är lite som Twitter fast att du också lägger upp bilder. Folk som Justin Bieber, Selena Gomez och Kenza har även denna app. Många kända bloggare har appen ♥

Res i STHLM - Gratis - En väldigt bra app för dig som bor i Stockholm och vill titta om ditt tåg/buss är försenat, eller vill kolla busstiderna?

Get me out - Gratis - Ett klurigt spel för dig som har mycket tålamod. Du ska med hjälpa av alla dessa klossar ta den färgade klossen längst ner, det vill säga att du måste flytta klossarna. Ju mindre 'flyttningar' desto bättre.

iSwap Faces - 15kr/Free - Visst skulle det va kul om du och en kompis skulle byta ansikte, på bara några minuter? Med denna app kan man byta ut ansikten mot den andres, och på så sätt få ett härligt skratt!

Videofyme - Gratis - Med hjälp av Videofyme kan du lägga upp videoinlägg på din blogg/hemsida superenkelt.

Kommentarer

Kommentera:

Ditt namn:
Stammis? ♥

E-postadress: (hemlis mellan dig och mig)

Hemsida eller Bloggadress:

Vad har du att säga? :

Trackback
RSS 2.0