Vill du komma till min nya blogg?



Tack för mig! ◊

BLOGGEN LÄGGS NER!


Hej igen!

Många har frågat om jag bara slutade att blogga för att jag gjort slut med Jesper, och nej det är inte därför. Jag kände bara att jag måste kunna få ta en paus då och då? Jag bloggar hela året runt och detta året tog jag bara två bloggpauser som var sammanlagt två eller tre dagar? :P Så ibland kan man faktiskt få vila en stund.

Ialafall, dom här dagarna som jag varit bloggfri så har jag bara njutit utav livet! Jag har varit hundvakt åt min mosters hund Trolla och en massa annat. Imorgon åker jag hem till pappa förmodligen! :) Ska ju ha matteprov snart, så aa.. ska plugga lite grann! (: På måndag har vi studiedag, så vi börjar den 10/1 alltså på tisdagen.

Jaja, nu ska jag fixa naglarna och sen baka! Puss ♥

.........



De flesta vet redan detta, men igår tog det slut mellan mig och Jesper. 14/12-11 till 1/1-12.
Så därför kanske min uppdatering inte blir så bra nu det kommande dagarna. Sry guys.


FOTODAG

Har lite bilder från Oktober som jag inte visat ännu. Jag, Emma, Emma, Clara & Melissa var och fotade! ;)























Resten kommer en annan dag ♥

LÄNKBYTE



Med underbara Jonna! ;) Hon skriver om sin vardag i text och foton! Klicka er in på hennes blogg och lägg till henne på Bloglovin' ♥


Yeah, 2012! ♥

Nyår var skitroligt! :* Jag och mamma firade hemma hos mammas kompis Kicki och hennes man Jocke och deras två barn Felix och Mira. ♥ Felix är 10 och Mira 7. Det var jättekul faktiskt! Vi åt jättegod mat, skrattade och hade det allmänt trevligt. Sen vid tolv gick vi ut och smällde raketer! ;)



Igår vid lunch kom syrran och hennes pizza och käka pizza och titta på film. ♣
Vi titta på Step Up och snart ska vi se Step Up 2. Haha mamma berätta att dagen efter Nyårafton (nyårsdagen)
så är det den dagen då folk käkar mest pizza. Sen slagga jag hos syrran ;) Vi gick på en promenad, gjorde smoothie och annat mysigt ♥

Nu ska jag gå och hämta ALADDIN Chokladasken, ses sen!

RSS 2.0