Godnatt älsklingar!

Bloggar mer imorgon. Ska försöka sova så långt som möjligt så jag kan gå t skolan på fredag. ♥


Mums!

Hehe :D


PERFECT.


Hemma och är sjuk! :(



Gick hem idag från skolan för jag spydde, haha :(
Okej allt från början nurååå...

Jag började få ont i magen igårkväll vid halv elva ungefär.. och det gjorde/gör så jävla ont! Jag kan inte skratta, röra mig eller knappt gå. Jag går som en kärring typ för att det inte ska göra så ont xD ♥ Men jag vaknade flera gånger på natten pga av smärta. Jag tog en sån där värmepåse och värmde i mikron i tre minuter och sen gick jag och lade mig igen. Sen vid halv två vaknade jag och trodde att klockan var typ sju på morgonen och tänkte "yes, nu slipper jag vakna av smärta" men nänä då var klockan bara halv två. Då var jag typ vaken en stund och jag kunde inte sova. Jag började då gråta för att hur jag än försökte ligga och försöka sova så gick det bara inte. Jag somnade ialafall och sen vaknade jag några gånger under natten också. Jag gick sedan upp vid 06:45 när alarmet ringde. Jag hade fortfarande jätteont i magen, och likaså när jag kom till skolan halv nio. När vi hade vår andra lektion (musik) så råka Amanda klämma mina fingrar i dörren och jag börja tänka på hur äckligt det såg ut.. så jag spydde för att jag mådde illa av det (jag svimma nästan, haha men det är för att jag är så känslig före blod and so on.) Så aa.. mamma fick hämta mig :P Sen vid fyra hämtade pappa mig när han kom från jobbet.

Så nu är jag hemma hos pappa och ska strax måla naglarna! ;)
FORTFARANDE GRYMT ONT I MAGEN.



Blogg.se bjussar!



Du läste rätt! Just nu bjuder Blogg.se på en egen domän, dvs att du får .se istället för blogg.se (aliceme.blogg.se) när du uppgraderar till PRO i 12 månader. Det kostar ungefär 500kr och då får du tillgång till alla Premium-teman, inga annonser på bloggen och att premium.temat är anpassat till iPhone, iPad och Android.

Jag tycker det är värt det om man har dom pengarna! ;)

Bad update guys.



Jag har inte riktigt haft tid att uppdatera de senaste dagarna. I Fredags var jag på AW på mammas jobb men då hann jag uppdatera några gånger. På Lördagen var jag i centrum och sen var mammas kompis och hennes barn (min kompis) hos oss tills klockan två på natten. Vi hade det jättemysigt och dom åt hos oss och så ♥
På Söndagen sen så var jag ganska seg, men vid två åkte jag och Tindra iväg med Tindra på en kattävling med titeln "Väsbys finaste katt". Vi får resultat och bilder ikväll eller imorgon ;)




All I need is you.




Fredagsmys!

Uppdaterar imorgon istället, orkar inte nu.
Helt plötsligt fick du en stor plats i mitt hjärta, mitt hjärta bara hoppar av lycka



KVÄLLEN LÅT!




Friday, Friday!

Äntligen fredag! Riktigt skönt faktiskt (:
Vad händer ikväll då? Själv ska man snart till syrran och käka tacos och ha myskväll ♥ I'm lovin it.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om längre? Har typ ingenting och skriva om. Skolan är bara tråkigt att skriva om, och jag hann inte fota i Lördags så jag har typ inga nya bilder.. men aja.


På AW!

Hejhej allihopa !
Just sitter jag på mammas jobbdator på hennes jobb. Dom har AW idag, som står för After Work. Vin, snacks och sånt dära ;) Vi ska väl vara här någon timme till, sen ska vi hem och äta tacos och titta på film! ♥ 


Precis tränat!


HELT SLUT! Haha nu blire duschen ;)


Vad händer ikväll? Jo det här.


Ladda ner låtar - check!



Nu har jag laddat ner alla jullåtar i min stämma som vi ska sjunga på Julkonserten! :D går ju i musikklass..

Så nu ska jag öva lite och sen gå och träna! ;)


Sorry! :(


Jag har vart superdålig på att uppdatera den här veckan! Ber verkligen om ursäkt för det. I måndags åkte jag hem till pappa med mamma, och packade mina saker. Datan, kameran, några klädesplagg och sådär. Vi skickade även in mina kunders beställningarfrån jultidningarna och så fick jag välja premie och sånt där :)
Så klockan blev väl typ halv sex, sen åktre jag och mamma och köpte donken för vi orkade inte laga mat ;$
När vi hämtat det åkte vi till syrran och var där tills typ halv tio. Och när jag kom hem orka jag inte starta datan BARA för att lägga upp ett inlägg? ;$ :P

Jaja, sen igår hade jag så mycket läxor att göra så jag hann inte riktigt! Men idag så! ;)
Nu jävlar ska det bli mycket uppdatering!

Luktar supergott!




Luktar supergott! Vet inte riktigt priset men lär inte va så farligt, right? ;)

New!



Vinterjacka från Everest, 999kr men jag fick den för 699kr ;)


Spargris (suuuperliten, typ 5cm haha) - 20kr på BarnensHus (var där för att köpa en present till min kusin).


3 in 1 - H&M - 40kr!

FAVORITPLATSEN!

Min katt Tindra verkligen älskar att sova inne i klädkammaren! Har visat ett tidigare inlägg när hon sover uppe på några kartonger i klädkammaren.. haha!




BLOOPERS!


FÖRSENAD HAUL-VIDEO!


Simman III






Bella och Edwards dotter - Renesmee Cullen

Ur part 2 i Breaking Dawn!! :D




GUD SÅ SÖTA DOM ÄR!


Nu blir det att nörda s.s! ^^


Ja som några kanske vet är jag medlem på en sida som heter stallet.se och det är en sorts vänskapssidsa/hästsida som är superrolig! Det är verkligen inte som stardoll, och dom där andra. Utan det är lite som facebook. Istället för en egen profil har man ett stall, och istället för vänner så har man djur (och vänner också, haha) och så kan man köpa eller göra egna djur och sälja osv. Det är suuuperroligt! :D

känner mig som en tönt nu, men finns faktiskt folk som är över tjugo där ;')

Bilden är till min tidning jag startat där, Hao Magazin ;)

Kan knappt vänta!

Kan knappt vänta tills Part 2 av Breaking Dawn kommer ut! Gick och såg part 1 igår och den var så jävla bra! :O ♥
Shiiiiet, tvåan kommer ut om ett halvår och det kommer typ kännas som fem år. Nivet, sex månader av VÄNTAN OCH LÄNGTAN!

Rekommenderas att titta på Breaking Dawn Part 1! :D







Hoppas hon vinner hela skiten!

Så himla duktig! ♥


Precis slutat skolan! Nu ce..

Precis slutat skolan! Nu centrum med Linnea och sen vidare till syrran :D


DAGENS LÅT!


Godmorgon people! :)


Håller på att fixa mig just nu medans jag lyssnar på musik! Chill ;)
Idag efter skolan ska jag till centrum med Linnea en stund. Ska köpa nya lösnaglar hade jag tänkt!
Sen vid typ fyra eller något måste jag gå till syrran, för vi ska åka till Kista Galleria och äta middag och sen titta på Breaking Dawn. Kommer bli såhääär jävla nice! Som jag längtat efter Breaking Dawn asså.. haha.

Jaja, måste fortsätta fixa mig nu. Puss sötnosar! :*


Godnatt!


NEXT: Duschen!



Bild på mig för nån månad sen...

Simman II









Simman II









vem äre av er som färsomdinbylla?

Hahahaha kolla i slutet med erato tjejerna xD


Simman!






Godnatt älsklingar!


Ny profilbild @ facebook




?


Själv ska man sitta och titta på TV3 Play och Kanal5Play. Missade både Modelljakten i måndags och Värsta Pojkvänsakademien igår :( Så det ska jag titta på i nån timme framöver....
Efter det ska jag skicka bilder via mejl, till Simman! Fotade henne i våras men då ville hon bara ha dom utskrivna :)
Sen ska jag redigera lite andra bilder hade jag tänkt :D

Avicii - Levels [Radio Edit]


CIMORELLI - Dom är sjukt bra!


YES! YES! YES!!!

Förut var det ju sagt att Breaking Dawn skulle ha 15-årsgräns.. men nu har dom ändrat till elva så nu kan jag ju se den! Är ju tolv liksooom ;) Är så himla glad!

Sorry för ett oseriöst inlägg, men men... ni dör väl inte av det right? ;)

SNABBT SKA DET GÅ! hahaha..

Detta blir ett blixtsnabbt inlägg för jag måste verkligen plugga matte nu..
Efter skolan så åkte jag  med tåget hem och plugga. Linnea skulle egentligen haka på men det blev inte så sen av nån anledning sen. Hon skulle ha sin första handbolls-träning idag så hon ville förbereda sig lite! :)

Jaja, uppdaterar strax med musik och annat! Stay tuned!

SUPER-TRÖTT!

Herregud, jag är så himla trött! Efter skolan hämta mamma mig vid skolan och sen åkte vi till centrum som ligger typ.. 1 min bort? ;) Då gick vi först till biblioteket eftersom jag var tvungen att lämna tillbaka en bok jag läst, och så lånade jag om en kattbok jag håller på att läsa + en till bok som jag hitta. Den verkar rätt bra och heter "Sms från Soppero". När vi var klara vid biblioteket så gick vi in i centrum igen och gick till caféet. Där tog jag kulglass och mamma tog en latte. Hahah det är något fel med mig, men jag älskar att äta glass på vintern (och sommaren givetvis!) :P Tog ialafall en kula med blåbär och en päronkula. Supergott! Skulle jag säga tre saker jag älskar att äta skulle det va Glass, kakor och juice! Haha älskar juice! Speciellt apelsin-juice. ;) Efter det var klockan typ kvart över fem och då åkte jag och mamma tillbaka till skolan, och mötte även pappa. Jag skulle ju ha utvecklingssamtal som jag skrev i morgon-inlägget :) Det gick superbra ialafall! Är stolt att jag fick 96/96 på grammatik-provet i svenska, yeey! :D Men det kanske inte är så konstigt? Jag, Emmy och Hanne ligger i D-boken i Läsförståelse medan de andra ligger i C ;p

Jaja, håller på att somna här nu så jag måste ta bort sminket och lägga mig nu!

Förresten! Jag köpte ett nytt iPhoneskal idag när jag och mamma var i centrum. 79kr på Kjell & Company. Bilder kommer imorgon! ;)

Gissa vart man hittar Tindra när man ska snabbt säga hejdå och sen rusa till bussen?

Jo - i klädkammaren! Dörren var öppen..




GODMORGON!





Godmorgon sötnosar! Ska snart gå till bussen men eftersom jag gick upp en halvtimme tidigare så har jag lite tid över. Har nyss satt på mig min nya foundation och plattat håret! ;) Gjorde en video till er där jag visar det jag köpte igår men den verkar inte vilja laddas upp från mobilen till bloggen? Hmm.. får försöka fixa det imorgon!

Idag efter skolan ska jag snabbt hem till mamma och packa smink, dator, kamera och lite kläder mamma tvätta igår, sen drar jag och mamma på Utvecklingssamtal med mamma och pappa.. är ju så varje år med läraren :P
Efter det åker jag hem till pappa! :D Ny vecka ny förälder (mamma-pappa).

Ska bara kolla facebook lite snabbt och sen kila till bussen! Bye bye! :)

FOTOSEKVENS-VIDEON!


VIDEON!

Snart kommer videon upp! Har ju gjort en så kallad "Fotosekvens"-video idag :D
Gjorde bara på lite random grejjer men ska försöka göra en ny med fler bilder, hemma hos pappa nu nästa vecka.
Det är väldigt kul att pyssla med faktiskt! Tar ju kanske någon timma eller så beroende på hur petig och noga man är, och hur mycket bilder (sekvens-tagningar) videon ska innehålla.

DAGENS LÅT!


GLIDECAM

Jag vill så gärna ha en glidecam! Sjukt häftigt att filma med. När man kanske springer så ser det ut som man liksom glider fram, så jävla nice!

Ett exempel på film som är filmat med glidecam:

SÖNDAG

Blääh, skolan börjar imorgon :( Fast kul att träffa kompisarna!
Anyway, jag gick upp vid nio och gick ut med hunden. Vi gick en promenad på ungefär 45 minuter! :')
När vi kom hem igen åt jag frukost tillsammans med mamma.. Och jag har preciiis tagit en liten paus från mitt lilla söndags-arbete. Hehe, jag håller på att göra en bildvideo. Till exempel om man har en blomkruka i ett fönster, så tar man ett kort, sen flyttar man den lite och tar ett till kort, och så vidare. Har gjort på jättemycket saker och är snart klar! ;)

Dock så ska jag och mamma åka till centrum en stund. Jag behöver ny foundation, foundation-borste, lypsyl, lösnaglar och nagellim.. ;) Hell yes!

Vi hörs senare boys and girls! Haha hejdå sålänge :D

When love takes oveeeeeer, yeaaaaah!




Videoblogg: Går det bra för dig Tindra??

¨

Haha, jag har en video på henne men den får ni se en annan gång! :>

Julhandlat! *blink blink* ;)



Ja, jag har beställt  julklappar på internet i år faktiskt! ;)
Har köpt till pappa, mormor och morfar, mamma, ena syrran, syrrans pojkvän, mina brorsor och bästisen!
Nu ska jag bara försöka hitta något åt min andra syrra Linn också.. har ju inte hittat något åt henne ännu :(

Jaja, ska åka till centrum imorgon så ska försöka hitta något åt Linn då! :)


OMFG!

Jag var sjuk i onsdags och igår gjorde jag en massa läxor :(
Har inte funnitsså mycket tid till att blogga, och jag har inte haft någon större lust heller för den delen..
Menmen, ska försöka bättra mig under helgen....

Ärligt talat så orkar jag inte uppdatera just nu..

Hemma och är sjuk! :(


Japp, har vart jätteförkyld hela veckan och höstlovet förra veckan.
Idag kunde jag inte ens andas genom näsan, hehe :(

Dagen har gått ganska snabbt ändå. Gick upp vid sju och åt frukost med mamma sen la jag mig på soffan och vila i några timmar. Sen har jag gjort läxor, matte och spanska.

Aja, ska ta något att äta nu.. hej sålänge! ;)

Godmorgon people! :)


Godnatt!


MÖSSAN!

Köpte ju en enkel mössa i totrsdags :D




Suddig bild jag vet... råka ta fokuset nån annan stans :P

HITTAR INTE SLADDEN!

Hade precis gjort en video till er och sen när jag skulle föra över den till datorn och lägga upp på bloggen, så hittaf jag inte sladden?! :( Haha typiskt mig. Minns att jag har gjort något sånt där förut..

Jaja, jag är just nu inne på Kanal5Play och ska titta på avsnitt 8, när finalisterna kommer till Stockholm. Men jag ska fortsätta titta vidare nu, uppdaterar strax igen! :*

2-3 år gammal men fortfarande lika bra!


Fuck -.-

Satt precis och hade gjort klart videon och precis när jag skulle spara den ville jag bara kolla från början till slut, och då hade jag eller programmet råka klippt bort typ flera minuter så vidoen blev helt knas... åh blir så irriterad över sånt här! :(

Jaja, ska försöka göra om videon imorgon efter skolan.. så förmodligen kommer den upp imorgon kväll men kan inte lova något! ;)


Sökte och kollade om det fanns fler som gjort ungefär samma video som jag, och här en tjej som har gjort en bra video där hon visar hur man gör! Check it out baby ;)

Sitter just nu och..

Sitter just nu och laddar ner lite låtar faktiskt! :)
En utav dom ska jag ha till Blogghjälp-videon jag gjorde till er som kommer komma upp strax eller imorgon.
Har även satt på TV4 nu på min tv där det är Gustafsson 3 tr, och ska snart ta bort det gamla nagellacket på mina naglar och måla på ett nytt. Det är ju skola imorgon och då måste ens naglar vara fina ju, right? ;) Ska ha ett metallic-nagellack som kommer bli grymt snyggt! ;D




Ställ mig en fråga!



Klicka på "Fråga mej" till höger om bloggen och ställ mig en fråga, skulle vara jättesnällt! :D



Händer ikväll då ?



För mig händer egentligen inget speciellt. Lite sådär småtrisst nu med sista dagen på lovet :(
Men jag hade tänkt göra en liten hjälpvideo till er, som kommer komma upp om typ 45 minuter eller något sånt, så håll utkik!

Sen klockan åtta kommer jag även sätta på TVn här i mitt rum, är ju Gustafsson 3 tr ;) Tycker det är helt okej.

Veckans Blogg - AVSLUTAD!


Vinnare 1 -
Lisa
Vinnare 2 - Emma o Josefsson
Vinnare 3 - Hanna


Tack alla ni som deltog! Det värmer :D
Sen alla som jag känner personligen, jag väljer dom som jag tycker är bäst bland dom som anmält sig, så bli inte irriterade nu för att jag inte valde just er -.-


Sista chansen att anmäla er!

Nu är det sista chansen för er att anmäla er till Veckans Blogg!

Klicka
HÄR HÄR, ELLER HÄR för att komma till inlägget och tävlingen!

Skriver vinnarna (1,2 och 3) klockan 19!


Home sweet home!


Kom hem för en stund sedan, har ju vart på födelsedagsfika hos min kusin Henning som fyller tre år.
Orangeblondt hår och blåa ögon, så jäkla söt! ♥

Har nyss käkat pizza med familjen, haha asgott ju! Förut när jag var yngre tog jag alltid, och då menar jag alltid capriosa (stavning?) och på den är det bara skinka, ost och champinjoner... dötråkigt. Nu brukar jag dock alltid ta Banan och curry pizza. Det kanske låter som något riktigt äckligt men är precis motsatsen!

Ska fixa lite inlägg nu, så vi hörs strax ♥

Stackare!


SNABBT INLÄGG!"

Hej allesaMMANS!
Håller typ på och stressar ihjäl här hemma... vi måste åka om typ tre minuter och mitt hår är inte ens torrt och min makieup blev fail.. OMG!

Aja, jag baka bullar idag så bilder kommer senare.

Måste dra.. ni anar inte hur bråttom jag har! XD

Aja hejdå

Ingen dusch ?

Nej det blev ingen dusch för mig.
När jag väl skulle ta bort sminket för att sedan hoppa in i duschen så tyckte jag att det nästan var onödigt att duscha? Jag ska ju ändå duscha imorgon kväll isåfall innan skolan på Måndag..?
Så jag duschar tidigt imorgon, typ vid nio när jag ätit frukost för klockan tio ska jag och pappa börja baka bullar! :)

Nu ska jag skriva ett litet "schema" för dagen imorgon och sedan lägga mig i sängen och läsa. På Måndag börjar skolan igen, buhu :( Ett plus är ju att man träffar alla vänner igen! Annars skulle skolan vara dötråkig, right?




Vad gör ni en sån här underbar lördagskväll ?

Själv har jag tittat på tv med familjen och sitter just nu i mitt rum och beställt lite saker på hemsidan Coolstuff.se! Sakerna jag beställt är tänkt att det ska bli julklappar, tycker det är skönt att vara ganska så tidigt ute än och springa runt halva stan för att hitta några passande julklappar. Har dock min ena syrra kvar att köpa nånting till, men ska med mamma till centrum nu nästa vecka, så ska försöka hitta något då hade jag tänkt! :) Men resten har jag köpt till. Mamma, pappa, syrra Tiffany, brorsa Stefan, brorsa Robin, Tiffanys pojkvän Alex (haha, vi kallar varandra bruuuscha!), min kompis Alexandra.. eller rättare sagt "Bästis", mormor & morfar, det är väl dom jag köpt till hittils. Tycker det är både billigt och dyrt på Coolstuff. Vissa saker kan vara överdrivet dyra, vilket jag tycker är riktigt synd. Satt idag när jag räknat ihop allt.. och kom lite rim/texter innan man öppnar paketet.. och jag kom på till Alexandra, mina brorsor, Alex, Tiffany och mamma.. kommer bli bästa julen asså! ;) ...ännu bättre med bra julklappar!

Just nu sitter jag och tuggar på Fluorette som är flourtuggummi, riktigt goda faktiskt och inte minst bra för tänderna! ;) Man kan köpa dom på närmaste apotek för omkring 80kr eller nånting, och då är det 100st tror jag!
Det som är ett plus med dom är att de inte tappar smaken lika fort som dom vanliga tuggumina :)

Nej, nu ska jag nog ta mig en varm dusch. Ska på födelsedagskalas hos min lilla kusin Henning imorgon som fyller 3 år om två dagar! Brukar oftast duscha innan.. så har man det gjort! Vad händer mer imorgon då? Jo jag ska baka bullar klockan tio med pappa, anledningen till att vi börjar så tidigt är för att det tar ju några timmar också.. typ fyra-fem timmar. Sen vid två eller tre ska jag ju till Henning så vi måste snabba oss! :D

Hahah.. nu måste jag hoppa in i duschen.. skulle gjort det för tio minuter sedan och jag har suttit med detta inlägg i typ trettio minuter medans jag vart inne på olika bloggar så det har gått lite segt detta inlägget. Men nu så.. nu är det över, hahaha ;)

Återkommer med ett godnattinlägg efter duschen ♥

Oops! :s

Glömde visst att göra de tidsintsällda inläggen! Jag kollade bara mejlen lite snabbt och sen gick jag och la mig. Klantiga jag! :(

Var nyss ute! Har krattat löv med pappa i typ två timmar.. Och så var vi och handla.. Vi ska baka bullar imorgon! :D

Jaja, jag ska försöka leta rätt på min mick till datorn så tänkte jag göra en video med Blogghjälp! ;)

En halvtimme senare:
Hittar inte micken! Fuck också..

Jaja, jag får leta vidare ;)

Bad update?

Kom hem för 40 minuter sedan, efter jag, pappa och mina 2 brorsor har vart hos farmor & farfar som ville bjuda på middag :) Supergott! Var där från typ 18, och internet strula så kunde inte uppdatera.. sorry guys :(
Jaja, jag ska fixa lite tidsinställda inlägg till imorgon och sen gå och lägga mig o läsa. Jag ska verkligen försöka dra ner på mitt datasittande, så ska inte försöka sitta så jättelänge imorgon, utan göra andra saker! Ska kanske träffa Alexandra ♥
Hörs imorgon! puss.

HAFT BESÖK FÖR NÅGRA TIMMAR SEDAN!

Mammas kompis (hela min familjs!) kom hit med sin busiga son på typ fem år.
Trevligt trevligt! C:
Vi fikade och så var jag typ tvungen att leka med Theo som är typ fem år.. haha!
Vi spelade fyra i rad.. gissa vem som vann hela tiden? Proffset ;) Hehe nejmen jag lät honom vinna nåra gånger också, så han inte blev typ ledsen eller så. Han är supersnäll ! Och så ska han alltid sjunga och dansa till Manboy, eftersom att Eric Saade är hans största favorit! Så söt!
Nu ska jag fixa några saker på internet sen ska jag lägga mig i sängen bredvid världens gosigaste katt Lillen och läsa en bok som jag hyrde på biblan för nån vecka sen, den heter "Leva med katt". Den är jättebra och handlar delvis om alla godkända raser, sjukdom & hälsa, råd vid uppfödning (ska ju para Tindra snart!), kattens historia.. och en massa annat! :D
Ha det bäst sålänge! / Alice

Hon sjunger som en ängel !


JULKLAPPSTIPS: Du avgör om dom ska vara varma eller kalla! :)

Bättre att börja för tidigt! ;) Hihi nej men jag var inne på Coolstuff.se och hitta dessa mysia!
Du kan alltså välja om dom ska vara varma eller motsatsen.
Såhär står det på Coolstuff:
"Slippies Boots"

Fötter, de går omkring med oss hela dagarna men det är allt för sällan vi ger någonting tillbaka. Mest får de bara hänga där, längst ner på kroppen, och bli blöta och kalla medan vi tänker på annat. Tills de blir FÖR kalla, då blir det liv i luckan, eftersom kalla fötter kan sänka det bästa av humör.

Men frukta inte, person med kalla fötter, hjälpen är nära! SLIPPIES BOOTS är ett par höga, gosiga innetofflor fyllda med linfrö som du värmer i micro 90 sekunder* innan du drar på dem på dina stackars fossingar. De håller då värmen i upp till två timmar, samt avger en trevlig doft av mint. Så nu är det bara att kura ihop sig i soffan och mysa tillsammans, du och dina varma fötter.

* Ungefär lika länge som en micropizza men mycket skönare att ha på fötterna.

Fakta om Slippies Boots:

  • Innetofflor som du värmer i micron i 90 sekunder som sedan håller sig (och dig) varma i upp till två timmar
  • Går att återvärma 1000-tals gånger
  • Tillverkade i polar fleece
  • Ett par väger tillsammans ca 1 kg
  • Storlek: 37 - 42
Finns även Slippies som är i kortare modell:



Jag ska helt klart önska mig ett par i julklapp! Jag har alltid iskalla fötter :(
Hahah.. brorsan säger att det tyder på dålig blodcirkulation eller nåt.. ojdå!
Men.. då kan ju något sånt här vara passande att ha nu i vinter.. ellerhur? :D

Två timmars gammal videoblogg!

Med detta säger jag puss & godnatt! :D

Shopping! ♥

Var nyss inne på Nelly.com och beställde lite saker ;) Bland annat klickade jag hem ite Konad saker. För er som inte vet det en jättehäftig sak till naglarna som gör det mycket lättare att kunna göra egna och snygga naglar! ♥
Skulle rekommendera att söka på youtube på typ Konad Nails för där finns det jättemycket filmer om det.

TUNNELBANAN!

Just nu sitter jag på tunnelbanan påväg in till T-Centralen ;)

Ska shoppa med syrran, och om nån timme kommer även syrrans pojkvän.. För han är och jobbar just nu! ^^

Jag åker väl hem vid typ fys eller nånting så jag uppdaterar igen då.. Puss sålänge! :*


GODNATT! <3

Nu har jag, syrran och hennes pojkvän kollat klart på The Terminal. Rätt bra men lite sådär halvsorglig. Skulle kunna ge 3/5 :)

Jag kom vid typ halv åtta, och då åt vi tacos och sen gick vi ner och köpte goooodis och sen frukost till imorgon. Gott bröd, yoghurt och ägg! <3
När vi kom tillbaka satte vi oss vid TV och tittade på Berg flyttar in och åt samtidigt en massa godis ^^

Efter det så fanns det typ inget bra på tv? Så vi kollade vad som fanns för filmer och sen valde vi att titta på The Terminal.. Någon mer än mig som sätt den? ;)

Aja ska försöka sova nu.. Ska shoppa med syrran och hennes boooooooyfriend imorgon så man måste ju vara pigg, hihih ;)


ÄR HOS SYRRAN! JUST NU....

Är hos syrran! Just nu tittar vi på filmen "The Terminal" som är en bra komedi !

Pusspuss sålänge!


Påväg till syrran nu!

Kommer hem imorgon på eftermiddagen, men tills dess blir det nog bara mobiluppdateringar! ;)

NYDUSCHAD!

Nyss duschat! Nu ska jag packa ner myskläder för ikväll med syrran, och sedan ska jag fixa mig.. dvs sminka mig and so on ;)
Ha en trevlig kväll allihopa!

Tjuvtitt!


WORK!

Jobbar fortfarande med hemsidan! Det går riktigt bra faktiskt! :D
Har ändrat infon lite och sådära och utséende, och nu ska jag lägga in bilderna sen ta mig en varm dusch!
Vi hörs efter det kära läsare, ni gör min dag.. Jag älskar er!

BLOGGTIPS! ♥

Tycker verkligen ni ska klicka er in här på Solin Jamils blogg.
Solin skriver om intressnta saker, dagligen. Outfits, bloggtips/blogghjälp, naglar och en mycket annat! Dessutom är hon väldigt duktig på att göra headers/designers. Klicka er in på hennes blogg genast, hon har nyss gjort en ny header! ;)



Hm, det kanske är dags nu?

Tror det är dags att jag börjar fixa med min fotohemsida lite.. skulle ju gjort det för tre månader sedan.
Ska ändra utséendet och lägga in en massa bilder, ligger lite efter på den fronten ;)
Så ska väl pyssla med det i en timma eller två.. sen ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för att åka till syrran i stan! Ska bli riktigt nice :D

VECKANS BLOGG!

Lycka till  :D

Godmorgon people!

Hihi är ju snart eftermiddag, men ändå! ;)
Jag vaknade vid typ tio och då kom mammas kompis Pernilla  (hon är så jädra snäll, världens bästa!). Jag gick upp och gjorde frukost och sådära, och så satt vi i köket en stund och pratade. Hon får tydligen inte igång sin nya mobil? :S Hon har Sony Ericsson, en vanlig med knappar. Hon kan inte öppna sina sms och läsa dom, och inte gå ut på internet eller ringa/smsa/mmsa någon, även fast hon har abonnemang och det.. Aja, hon pratar med Tele2-supporten nu så vi får hoppas dom löser det! :)
Vad händer idag då folket?
Själv ska jag åka till syrran och hennes pojkvän i stan och sova över där. Hon är ju aldrig hemma längre eftersom hon skaffat pojkvän, så det ska bli mysigt att hon/dom. Hennes pojkvän har jag ju bara träffat en gång så ska bli kul att träffa han också :)

Saker som står på schemat inför dagen:
*Göra nya mallar till bloggen
* Packa lite småsaker, pengar and so on ;)
* Redigera några bilder från i söndags.
* Duscha och blogga.
Är väl lite utav det jag ska hinna med innan jag åker in till stan! ;) Syrran slutar vid halv sju så vi åker vid 18 ungefär... eller nåt! :P
Imorgon så ska vi gå runt lite på stan och sådära.. Så det blir nog mest mobiluppdateringar! Heheh..

Ett gott skratt såhär på morgonkvisten!

Hahahhaa :D

"Det är okej att känna saknad" - Ung Cancer

Sofie och Malin är enäggstvillingar från Trelleborg. I oktober 2010 upptäckte man en hjärntumör hos Malin som inte gick att operera bort. Malin kämpade tillsammans med familj, pojkvän och vänner och var en sann inspiration för så många runt omkring sig.
Den 21 juni 2011 somnade Malin in i närheten av sin familj.
Malin var en fantastisk människa som berörde så många med sin kamp. En kamp som hennes familj och anhöriga fortsätter kämpa. Tillsammans.

Vill du bli Veckans Blogg? Klicka på bilden genast!

Louisemonica.blogg.se har just nu en tävling där man kan bli utsedd till Veckans Blogg. Vem vill inte ta del av den titeln? Klicka dig in på hennes blogg direkt och delta! :D

Nu har Lillen kommit in :)

Han är ju utekatt så vi brukar gå ut på balkongen/bakgården och ropa på honom på kvällen eller eftermiddagen, och då kommer han direkt! :D

Påväg t affären och handla med mamma!

;)


Saker ni bloggläsare inte vet om mig!

* Jag älskar att titta på film med syrran, vi har exakt samma smak! :)

* Jag avskyr chips och dipp, utan paprika och dipp ska det vara! Prova om ni inte redan provat det.. asgott!

* Jag har ett speciellt block hemma där jag skriver ner saker om bloggen, till exempel vad som är dåligt och bra med bloggen, vad jag vill förbättra, saker jag kan börja skriva om and so on! ;)
* Jag vill ha en till kattunge, eller en kanin.

* Jag har två minneskort till kamera, men funderar på att köpa ett till.
* Jag vill ha en glidecam till nya kameran sen, det är så jävla häftigt! Sök på Youtube så får ni se!


Veckans små planer! :D

IDAG (Tisdag) - Gå ut och fota, läsa i min kattbok om b.la uppfödning (ska para Tindra snart), blogga, göra nagelvideo..
ONSDAG - blogga, sova hos syrran och hennes pojkvän i stan! Ska bli supermysigt!!
TORSDAG - blogga, göra något kul i stan med syrran!
FREDAG - blogga, gå ut med vovven på en långpromenad, ringa Alexandra, möblera om i rummet hos pappa.
LÖRDAG - blogga, göra lite saker på datorn. Nya mallar till bloggen, rensa bilder, ta ett varmt bad..
SÖNDAG - blogga, och bara chilla heeela dagen! Typ film, dator, chips and so on ;)

Sen på måndag är det skola! :O :(



Låt tips!


Trött kisse!

I förrgår när Lillen hade kommmit in (han är utekatt..) så åt han lite sen la han sig direkt i min säng och vila.
Min sötis det! :* ♥











ALICE HISSAR!

Jag hissar verkligen Lash Stiletto Volume Mascara från Maybelline!

Försenad video! :3


RSS 2.0